EcoSolutions

Välkomna hösten med ljus!

Venso 0002.250

Nu har hösten kommit och därmed börjar behoven av belysning bli viktigare allt eftersom det blir mörkare. Kanske har du redan plockat undan utemöblerna inför vintern men det börjar även bli dags att förbereda många växter för övervintring. Många av de växter som vi idag har på våra uteplatser och balkonger kommer från andra regioner med klimatförhållanden som skiljer sig från vårt här i Skandinavien. Många växter såsom medelhavsväxter behöver ljus även under våra mörka årstider och bra växtbelysning ger bättre förutsättningar att övervintra dem framgångsrikt.

Vi har i vårt sortiment 4 olika växtbelysningar optimerade för just övervintring. Dessa avger ett kallt blåvitt ljus vilket är lämpligt för övervintring av växter i svalt utrymme. Välj mellan Växtlampa Vinter 7W eller Växtlampa Vinter 18W för mindre växter och Växtarmatur Vinter eller Growlight Quattro för lite större växter eller grupper av växter.

För växter som övervintras i varmare bostadsmiljöer  såsom i vardagsrum rekommenderar vi Växtlampa Standard 6W eller Växtlampa Standard 18W som avger ett vitt ljus. Gemensamt för alla våra belysningar är att de har energi-effektiva LED som ger ett starkt och jämnt ljusflöde med lång livslängd och att de inte innehåller kvicksilver.

Läs mer här

Ljus gör skillnad för dina växter

IMG 4144ok 640Under den mörka årstiden är det viktigt att se över behovet av bra belysning. Även växter mår bra av extraljus under årets mörkare månader. Vi har växtbelysning som är framtagen och skräddarsydd för olika användningsområden.

I vårt sortiment hittar du både vinter-belysning som är utformad för att övervintra växter inomhus i svala miljöer och trivselljus som är lämplig för krukväxter i våra bostäder.

Titta gärna på vår hemsida och läs om de olika produkterna eller varför inte besöka någon av våra många återförsäljare och se produkterna på plats i butik.

Ps. Du har väl inte missat Sunlite? Växtlampan med smart teleskopstativ som du bara trycker ner i krukan och justerar till lämplig höjd över växten. Du hittar den hos flertalet av våra återförsäljare eller här

Minigarden Växtväggar

Vertical grön

Minigarden, det smarta sättet att odla vertikalt. Kvadratsmart odling på höjden. Njut av alla nöjen att ta hand om växter med Minigarden.

Läs mer

Vegepod odlingsbänkar

Vegepod

Vegepod är en praktisk odlingslåda med näthuv, vattenreservoar och bevattningssystem.

Läs mer här

Växtbelysningar

Växtbelysningar

Vi har växtbelysningar för alla miljöer, från vardagsrum till växthus. Växtljus med hög kvalitet och låg energiförbrukning.

Läs mer

Yrkesodling

Yrkesodling

Venso EcoSolutions AB erbjuder en rad olika lösningar för proffesionell odling och produktion.

Läs mer

Allmänbelysning/LED

Allmänbelysning

Här hittar du LED lampor med hög prestanda, lång livslängd och upp till 85% energibesparing jämfört med vanliga glödlampor.

Läs mer

Armaturer

Strålkastare och Gatubelysningar

Gatubelysning och Strålkastare. Stabila och driftsäkra produkter för tuffa miljöer! IP68-klassade.

Läs mer

COB 250 Växtarmatur

COB 250

240W LED Växtarmatur

Denna armatur har en inbyggd drivenhet och 3 meter kabel med vanlig stickpropp för 230V uttag. Används inomhus eller i växthus. För uppdrivning av plantor, som ljustillskott under eller för innomhusodling där solljus saknas helt. Täcker upp 7m2.

Köp här

REA Viribright

REA LED Lampor

Utgående modeller

Passa på, gör ett klipp!

Om företaget

Venso EcoSolutions AB är ett dotterbolag till Venso Elektronik AB, ett företag med 25års erfarenhet av försäljning och import av industriprodukter till den skandinaviska elektronik- och verkstadsindustrin.

Venso EcoSolutions fokuserar på just utvalda produkter med inriktning på miljö- och energibesparing. Vi tillhandahåller LED-ljuskällor av hög kvalitet men till ett rimligt pris.

Följ oss på Facebook!
Läs om senaste nyheter och aktiviteter.

https://www.facebook.com/vensoecosolutions

Kontakt

VENSO EcoSolutions AB
Ögärdesvägen 21
SE-433 30 PARTILLE
Sweden

Telefon: 031-3400250 Fax: 031-3400275  E-post: info@venso.se
Telefontid: Vardagar 8.30-16.30

Integritetspolicy