EcoSolutions

Ljus gör skillnad för dina växter

IMG 4144ok 640Under den mörka årstiden är det viktigt att se över behovet av bra belysning. Även växter mår bra av extraljus under årets mörkare månader. Vi har växtbelysning som är framtagen och skräddarsydd för olika användningsområden.

I vårt sortiment hittar du både vinter-belysning som är utformad för att övervintra växter inomhus i svala miljöer och trivselljus som är lämplig för krukväxter i våra bostäder.

Titta gärna på vår hemsida och läs om de olika produkterna eller varför inte besöka någon av våra många återförsäljare och se produkterna på plats i butik.

Ps. Du har väl inte missat Sunlite? Växtlampan med smart teleskopstativ som du bara trycker ner i krukan och justerar till lämplig höjd över växten. Du hittar den hos flertalet av våra återförsäljare eller här

Välkommen till Venso EcoSolutions!

Vi fokuserar på utvalda produkter med inriktning på miljö- och energibesparing. För oss är det ett medvetet val att sälja produkter med minimal miljöpåverkan och som främjar vår natur.

Vi är mycket stolta över att från och med Vintersäsongen 2018/2019 kunna erbjuda den innovativa och prisbelönta ekologiska skidvallan från NZERO! Nu kan du åka skidor utan att lämna några miljöfarliga spår efter dig!

Titta gärna på vår hemsida och läs om de olika produkterna eller varför inte besöka någon av våra många återförsäljare och se produkterna på plats i butik.

NYHET! NZero Ski Wax

nZero Ski Wax

 NZero SKi Wax, skidvalla tillverkad till 100% av naturliga produkter. Ett komplett sortiment av 100% ekologiska vaxer för skidåkning och andra snösporter. 

Läs mer

Airy - Biologisk Luftrenare

Airy Luftrenare

AIRY renar inomhusluften utan el och kemi och i absolut tystnad.
Ett AIRY-system renar cirka 40 m3 inom 24 timmar. Resultatet är ren och frisk luft!

Läs mer

Växtbelysning

Växtbelysningar

Vi har växtbelysningar för alla miljöer, från vardagsrum till växthus. Hög kvalitet och låg energiförbrukning. För användningsområden såsom inomhusodling, förodling, blommningskontroll och övervintring.

Läs mer

Yrkesodling

Yrkesodling

Venso EcoSolutions AB erbjuder en rad olika lösningar för proffesionell odling och produktion.

Läs mer

Vegepod odlingsbänkar

Vegepod

Vegepod är en praktisk odlingslåda med näthuv, vattenreservoar och bevattningssystem.

Läs mer här

NYHET! Trolley Kit

Trolley kit

Trolley Kit, odlingssystem i flera lager / hyllplan. Används för uppdrivning av plantor och för inomhusodling/året-runt-odling. Mycket effektiva och ljusstarka växtarmaturer med fullspektrumljus.

Läs mer

Allmänbelysning/LED

Allmänbelysning

Här hittar du LED lampor med hög prestanda, lång livslängd och upp till 85% energibesparing jämfört med vanliga glödlampor.

Läs mer

Armaturer

Strålkastare och Gatubelysningar

Gatubelysning och Strålkastare. Stabila och driftsäkra produkter för tuffa miljöer! IP68-klassade.

Läs mer

Om företaget

Venso EcoSolutions är ett familjeföretag som fokuserar på utvalda produkter med inriktning på miljö- och energibesparing. Vi tillhandahåller LED-ljuskällor av hög kvalitet men till ett rimligt pris och vår specialitet är växtbelysning.

Venso EcoSolutions AB är ett dotterbolag till Venso Elektronik AB, ett företag med 30års erfarenhet av försäljning och import av industriprodukter till den skandinaviska elektronik- och verkstadsindustrin.

Följ oss på Facebook!
Läs om senaste nyheter och aktiviteter.

https://www.facebook.com/vensoecosolutions

Kontakt

VENSO EcoSolutions AB
Ögärdesvägen 21
SE-433 30 PARTILLE
Sweden

Telefon: 031-3400250 Fax: 031-3400275  E-post: info@venso.se
Telefontid: Vardagar 8.30-16.30

Integritetspolicy