EcoSolutions

Välkommen till Venso EcoSolutions!

Vi fokuserar på utvalda produkter med inriktning på miljö- och energibesparing. För oss är det ett medvetet val att sälja produkter med minimal miljöpåverkan och som främjar vår natur.

Vi är mycket stolta över att från och med Vintersäsongen 2018/2019 kunna erbjuda den innovativa och prisbelönta ekologiska skidvallan från NZERO! Nu kan du åka skidor utan att lämna några miljöfarliga spår efter dig!

Titta gärna på vår hemsida och läs om de olika produkterna eller varför inte besöka någon av våra många återförsäljare och se produkterna på plats i butik.

PåskVi önskar glad påsk!

Nu när våren är i antågande och påsken står för dörren kan det vara ett ypperligt tillfälle att starta förkultivering av fröer.

Så varför inte välja ut lämpliga fröer och plantera just dina favoritfröer. Om några dagar kanske de första små plantorna ser dagens ljus? 

När plantorna kommit upp ur jorden har vi växtbelysning som gör förodlingen lite bättre. Med en bra växtlampa anpassad för odling så slipper du taniga och rangliga plantor och får kraftiga och fina växter! En bra start på odlingssäsongen med andra ord!

I vårt sortiment finns flera olika odlings-lampor.

Läs mer här

NYHET! NZero Ski Wax

nZero Ski Wax

 NZero SKi Wax, skidvalla tillverkad till 100% av naturliga produkter. Ett komplett sortiment av 100% ekologiska vaxer för skidåkning och andra snösporter. 

Läs mer

NYHET! Trolley Kit

Trolley kit

Trolley Kit, odlingssystem i flera lager / hyllplan. Används för uppdrivning av plantor och för inomhusodling/året-runt-odling. Mycket effektiva och ljusstarka växtarmaturer med fullspektrumljus.

Läs mer

Växtbelysningar

Växtbelysningar

Vi har växtbelysningar för alla miljöer, från vardagsrum till växthus. Växtljus med hög kvalitet och låg energiförbrukning.

Läs mer

Yrkesodling

Yrkesodling

Venso EcoSolutions AB erbjuder en rad olika lösningar för proffesionell odling och produktion.

Läs mer

Vegepod odlingsbänkar

Vegepod

Vegepod är en praktisk odlingslåda med näthuv, vattenreservoar och bevattningssystem.

Läs mer här

Allmänbelysning/LED

Allmänbelysning

Här hittar du LED lampor med hög prestanda, lång livslängd och upp till 85% energibesparing jämfört med vanliga glödlampor.

Läs mer

Armaturer

Strålkastare och Gatubelysningar

Gatubelysning och Strålkastare. Stabila och driftsäkra produkter för tuffa miljöer! IP68-klassade.

Läs mer

COB 250 Växtarmatur

COB 250

240W LED Växtarmatur

Denna armatur har en inbyggd drivenhet och 3 meter kabel med vanlig stickpropp för 230V uttag. Används inomhus eller i växthus. För uppdrivning av plantor, som ljustillskott under eller för innomhusodling där solljus saknas helt. Täcker upp 7m2.

Köp här

Om företaget

Venso EcoSolutions är ett familjeföretag som fokuserar på utvalda produkter med inriktning på miljö- och energibesparing. Vi tillhandahåller LED-ljuskällor av hög kvalitet men till ett rimligt pris och vår specialitet är växtbelysning.

Venso EcoSolutions AB är ett dotterbolag till Venso Elektronik AB, ett företag med 30års erfarenhet av försäljning och import av industriprodukter till den skandinaviska elektronik- och verkstadsindustrin.

Följ oss på Facebook!
Läs om senaste nyheter och aktiviteter.

https://www.facebook.com/vensoecosolutions

Kontakt

VENSO EcoSolutions AB
Ögärdesvägen 21
SE-433 30 PARTILLE
Sweden

Telefon: 031-3400250 Fax: 031-3400275  E-post: info@venso.se
Telefontid: Vardagar 8.30-16.30

Integritetspolicy