EcoSolutions

Tillskottsbelysning för växter (display och underhåll)

IMG 4128ok 480Många växter som vi har inomhus i bostadsmiljö vill stå ljust. Men kanske är fönsterbänken i söderläge redan full av växter. Med en växtlampa som avger rätt våglängder för dina växter och samtidigt avger ett varmvitt sken så kan man även skapa gynnsamma förhållanden i såväl mörka hörn, fönster i norrläge som långt från fönster. Vi har flera olika växtbelysningar för trivselbelysning av växter att välja mellan. Gemensamt för våra belysningar är att de har energi-effektiva LED som ger ett starkt och jämnt ljusflöde med lång livslängd och att de inte innehåller kvicksilver.

Växtlampa STANDARD

Våra växtlampor med E27-sockel finns i två olika storlekar, 6W eller 18W. STANDARD 6W är lämplig för 2-3 mindre växter och täcker ca Ø 26cm. STANDARD 18W täcker ca Ø 60cm och är lämplig lite större eller några krukväxter. STANDARD-lamporna avger ett varmvitt sken och ökar växternas trivsel.

SPOT-60, SPOT-90, SPOT-120

Växtarmatur med vitt displayljus 30°. Växtarmatur med vitt ljus lämplig för display-belysning av växter i fönster, nischer, uterum mm.. Kan antingen hängas upp eller skruvas fast i .tex fönsternisch. Detta är en effektiv växtarmatur med energisnål LED som sparar energi.

Finns i tre olika utföranden: Spot-60 med 30 Watt (60cm lång), Spot 90 med 45 Watt (90cm lång), Spot 120 med 60 Watt (120cm lång)

SUNLiTE växtlampa

Växtlampa Sunlite förser krukväxterna med välbehövligt ljus under de mörka årstiderna, eller om de placeras där det finns lite eller inget solljus. Det medföljer ett justerbart teleskopstativ (0,3-1,0m) som placeras direkt i krukan. Finns i flera färger.

Sunlite avger ett trevligt varmvitt ljus, väl lämpligt för belysning av krukväxter i hemmet såväl som på allmänna platser.

Den är uppbyggd kring speciellt framtagna LED chip med våglängder som stimulerar fotosyntes och klorofyllbildning. Detta innebär att växterna inte bara ser bra ut, de mår bra också!

Om företaget

Venso EcoSolutions är ett familjeföretag som fokuserar på utvalda produkter med inriktning på miljö- och energibesparing. Vi tillhandahåller LED-ljuskällor av hög kvalitet men till ett rimligt pris och vår specialitet är växtbelysning.

Venso EcoSolutions AB är ett dotterbolag till Venso Elektronik AB, ett företag med 30års erfarenhet av försäljning och import av industriprodukter till den skandinaviska elektronik- och verkstadsindustrin.

Följ oss på Facebook!
Läs om senaste nyheter och aktiviteter.

https://www.facebook.com/vensoecosolutions

Kontakt

VENSO EcoSolutions AB
Ögärdesvägen 21
SE-433 30 PARTILLE
Sweden

Telefon: 031-3400250 Fax: 031-3400275  E-post: info@venso.se
Telefontid: Vardagar 8.30-16.30

Integritetspolicy