EcoSolutions

Yrkesodling

Belysning för kommersiell tillämpning

Venso EcoSolutions AB erbjuder en rad olika lösningar för proffesionell odling och produktion. När det gäller större projekt så blir det oftast speciallösninger för att tillgodose de specifika behov som varje enskild applikation kräver. Detta kan variera beroende på önskemål, planta, stadie mm. Därför rekommenderar vi våra kunder att höra av sig till oss så hjälper vi till med att ta fram en bra lösning. Vi kan göra testodlingar, tar fram simulationer och självklart även kostnadskalkyler och offerter.

PFL Multi-Layer

Belysning för odling i flera lager

Den mest utrymmes-effektiva odlingen gör du i Multi-Layer system. Dvs vagnar eller hyllplan bestyckade med tunna belysningsarmaturer med högeffektiv LED teknik. Armaturerna går att kombinera med vattenkylning, så att överskottsvärme enkelt kan transporteras bort och användas där den gör större nytta, tex i värmeväxlare för uppvärmning, alt undervärme i växthuset. Ett multi-layer system installeras i en isolerad lokal med kontrollerad miljö där luftcirkulation och luftfuktighet hålls på lämplig nivå. Genom att förodla i multi-layer system sparar man mycket utrymme jämfört med odling på bord i växthuset. Detta gör att odlingsyta frigörs till de större plantorna, och man kan öka produktionen till en relativt liten kostnad.

COB Växtarmaturer

För växthus och lite större odlingsytor

Mycket effektiva och ljusstarka växtlampor med fullspektrumljus. Ersätter traditionella HPS-lampor. De nyutvecklade LED chipen levererar fantastiska 3.5µmol per watt! Speciellt framtagna LED chip med våglängder som stimulerar fotosyntes och klorofyllbildning. Används för uppdrivning av plantor, som ljustillskott under de mörka årstiderna, blomningskontroll, eller för innomhusodling där solljus saknas helt.
Armaturerna finns med olika spektrum beroende på ändamål. Kan kompletteras med automatisk ljussensor och styrning via wifi. Finns även med vitt ljus som underlättar inspektion och passar i utrymmen där det visuella uttrycket är viktigt. Finns också i utförande med vattenkylning.

Plant Factory

Odlingsfabriker

Paternosterverk för växthus och mörka utrymmen eller containrar inredda med allt som krävs för att odla. Detta är exempel på specialdesignade lösningar för specifika ändamål. Kontakta oss för mer information!

Om företaget

Venso EcoSolutions är ett familjeföretag som fokuserar på utvalda produkter med inriktning på miljö- och energibesparing. Vi tillhandahåller LED-ljuskällor av hög kvalitet men till ett rimligt pris och vår specialitet är växtbelysning.

Venso EcoSolutions AB är ett dotterbolag till Venso Elektronik AB, ett företag med 30års erfarenhet av försäljning och import av industriprodukter till den skandinaviska elektronik- och verkstadsindustrin.

Följ oss på Facebook!
Läs om senaste nyheter och aktiviteter.

https://www.facebook.com/vensoecosolutions

Kontakt

VENSO EcoSolutions AB
Ögärdesvägen 21
SE-433 30 PARTILLE
Sweden

Telefon: 031-3400250 Fax: 031-3400275  E-post: info@venso.se
Telefontid: Vardagar 8.30-16.30

Integritetspolicy