EcoSolutions

PFL Multi-Layer

Belysning för odling i flera lager

Den mest utrymmes-effektiva odlingen gör du i Multi-Layer system. Dvs vagnar eller hyllplan bestyckade med tunna belysningsarmaturer med högeffektiv LED teknik. Armaturerna går att kombinera med vattenkylning, så att överskottsvärme enkelt kan transporteras bort och användas där den gör större nytta, tex i värmeväxlare för uppvärmning, alt undervärme i växthuset. Ett multi-layer system installeras i en isolerad lokal med kontrollerad miljö där luftcirkulation och luftfuktighet hålls på lämplig nivå. Genom att förodla i multi-layer system sparar man mycket utrymme jämfört med odling på bord i växthuset. Detta gör att odlingsyta frigörs till de större plantorna, och man kan öka produktionen till en relativt liten kostnad.

PFL-armaturerna finns i olika utföranden och kan bestyckas på många olika sätt, där bla ljusstyrka och storlek på odlingsytan avgör vilken variant och utformning som rekommenderas. Här kan vi ta fram ett förslag för just ditt projekt. Om du bara vill odla på något enstaka våningsplan så har vi standard-kit som passar cc-vagnar alternativt hyllplan. Dessa heter Trolley Kit II, och finns idag i 2 utföranden, för 1 och 4 våningsplan.

Om företaget

Venso EcoSolutions är ett familjeföretag som fokuserar på utvalda produkter med inriktning på miljö- och energibesparing. Vi tillhandahåller LED-ljuskällor av hög kvalitet men till ett rimligt pris och vår specialitet är växtbelysning.

Venso EcoSolutions AB är ett dotterbolag till Venso Elektronik AB, ett företag med 30års erfarenhet av försäljning och import av industriprodukter till den skandinaviska elektronik- och verkstadsindustrin.

Följ oss på Facebook!
Läs om senaste nyheter och aktiviteter.

https://www.facebook.com/vensoecosolutions

Kontakt

VENSO EcoSolutions AB
Ögärdesvägen 21
SE-433 30 PARTILLE
Sweden

Telefon: 031-3400250 Fax: 031-3400275  E-post: info@venso.se
Telefontid: Vardagar 8.30-16.30

Integritetspolicy