OM Företaget

Venso EcoSolutions är ett familjeföretag som fokuserar på utvalda produkter med inriktning på miljö- och energibesparing.

Venso EcoSolutions AB är ett dotterbolag till Venso Elektronik AB, ett företag med 30års erfarenhet av försäljning och import av industriprodukter till den skandinaviska elektronik- och verkstadsindustrin.

Vår affärsidé:

"Att bidra till en hållbar ekologisk utveckling genom att förse den svenska och skandinaviska marknaden med produkter som minskar energiförbrukningen och skonar miljön. Vi marknadsför utvalda produkter med låg energiförbrukning som bidrar till att minska de globala miljöproblemen.
Venso EcoSolutions ska genom kunskap och inspiration erbjuda ett kvalitativt och prisvärt sortiment av kvalitetsprodukter inom växtbelysning för växthus, uterum och hemmiljö för försäljning direkt till konsument samt professionella odlare. Samt erbjuda energibesparande LED-belysning för allmänbelysning, solcellsdriven bevattningssystem och andra produkter inom energibesparing"

Växtbelysning och LED
Med det växande intresset för miljö och produkter med låg energiförbrukning har LED blivit framtidens ljuskälla. Vi tillhandahåller LED-ljuskällor av hög kvalitet med låg energiförbrukning och lång livslängd men till ett rimligt pris. Vi har en gedigen kunskap om ljus för växter och specialiserade på växtbelysning för såväl proffsodlare som för konsument.. Vi har i vårt sortiment ljuskällor som passar allt från större odlingar i professionella växthus, till odling förvaring och övervintring i hemmiljön. Våra växtlampor för konsumenter finns tillgängliga hos flertalet återförsäljare runt om i Sverige med grannländer och går även att beställa i vår webbutik.

Utöver växtbelysning så har vi en stort sortiment med produkter för både privata och offentliga miljöer i olika utföranden och storlekar såsom glödlampsersättare, strålkastare, gatlampor och mycket annat.

Välkommen in till Venso EcoSolutions och vår webbutik!


© 2019 Venso. ALL RIGHTS RESERVED
Utvecklad av Joomlaproffs.se