Tillskottsbelysning för växter (display och underhåll)

Många växter som vi har inomhus i bostadsmiljö vill stå ljust. Men kanske är fönsterbänken i söderläge redan full av växter. Med en växtlampa som avger rätt våglängder för dina växter och samtidigt avger ett varmvitt sken så kan man även skapa gynnsamma förhållanden i såväl mörka hörn, fönster i norrläge som långt från fönster. Vi har flera olika växtbelysningar för trivselbelysning av växter att välja mellan. Gemensamt för våra belysningar är att de har energi-effektiva LED som ger ett starkt och jämnt ljusflöde med lång livslängd och att de inte innehåller kvicksilver.
  • Växtlampa STANDARD

    Våra växtlampor med E27-sockel finns i två olika storlekar, 6W eller 18W. STANDARD 6W är lämplig för 2-3 mindre växter och täcker ca Ø 26cm. STANDARD 18W täcker ca Ø 60cm och är lämplig lite större eller några krukväxter. STANDARD-lamporna avger ett varmvitt sken och ökar växternas trivsel.
  • Spot växtarmatur

    Växtarmatur med vitt displayljus 30°. Växtarmatur med vitt ljus lämplig för display-belysning av växter i fönster, nischer, uterum mm.. Kan antingen hängas upp eller skruvas fast i .tex fönsternisch. Detta är en effektiv växtarmatur med energisnål LED som sparar energi. Finns i tre olika utföranden: Spot-60 med 30 Watt (60cm lång), Spot 90 med 45 Watt (90cm lång), Spot 120 med 60 Watt (120cm lång)
  • SUNLiTE växtlampa

    Växtlampa Sunlite förser krukväxterna med välbehövligt ljus under de mörka årstiderna, eller om de placeras där det finns lite eller inget solljus. Den har ett justerbart teleskopstativ som placeras direkt i krukan och finns i 2 olika storlekar. Sunlite 7W med ett justerbart teleskopstativ (0,3-1,0m) för mindre växter i kruka eller Sunlite XL 25W med ett justerbart teleskopstativ (0,3-1,7m) för större inomhusväxter i golvstående kruka såsom palmer, stora fikusar, medelhavsträd etc. Sunlite avger ett trevligt varmvitt ljus, väl lämpligt för belysning av krukväxter i hemmet såväl som på allmänna platser. Den är uppbyggd kring speciellt framtagna LED chip med våglängder som stimulerar fotosyntes och klorofyllbildning. Detta innebär att växterna inte bara ser bra ut, de mår bra också!

© 2019 Venso. ALL RIGHTS RESERVED
Utvecklad av Joomlaproffs.se